بسم الله الرحمن الرحیم
"همت شما باید این باشد که این عرصه سیاسی را تامین کنید، از هیچ چیز هم نباید بیمناک باشید؛ نه اینکه ملاحظه نکنید -ملاحظه یعنی عقل را به کار گرفتن؛ این همیشه لازم است- اما آن چیزی را که حق تشخیص می دهید، باید مطالبه کنید. نه فقط خواستن با زبان و شعار - البته یک وقت شعار لازم است یک وقت هم لازم نیست- باید کار وتلاش هم کرد... بسیجی عدالت طلب است. عدالت طلبی فقط این نیست که انسان شعار عدالت طلبی بدهد؛ نه! این را باید واقعا بخواهد."(امام خامنه ای)
امنیت، انتظار نخست انسان ها از حکومت هاست که امروزه ابعاد گسترده و متنوعی یافته است. آیا تا به حال شنیده اید که هیچ دولت و یا قانونی، به سرویس های جاسوسی اجازه دهد تا اطلاعات مردم و مسئولین آن کشور را تخلیه نمایند؟ جاسوسی در جرائم رایانه ای، یکی از جرائم خطرناک در سطح ملی و بین المللی محسوب می شود که هدف آن تخلیه اطلاعاتی کاربران فضای مجازی، اعم از کاربران عمومی و سازمان های دولتی است. جاسوسی نوعی خیانت است که به هیچ عنوان در هیچ کجا مورد قبول نبوده و در تمامی کشورها با آن برخورد قاطع می شود. در ایران اسلامی نیز بر اساس قانون مجازات اسلامی، مسئولان موظفند با هرگونه اقدام علیه امنیت ملی برخورد قاطعانه نمایند.
امروزه شبکه های ضد اجتماعی و ضد تعاملی صهیونیستی (نظیر تلگرام، وایبر، واتس اپ و اینستاگرام) از مهم ترین و پیچیده ترین ابزارهای جاسوسی و تخلیه اطلاعاتی در فضای مجازی به حساب می آیند که توسط آمریکای مستکبر و دشمنان صهیونیستی ایران اسلامی طراحی و هدایت می شوند. این روزها در سایه غفلت مسئولین، دشمنان اسلام و مسلمین از طریق شبکه های ضد اجتماعی مذکور، به راحتی در حال تعرض به حقوق شهروندی و منافع مادی و معنوی کاربران ایرانی می باشند.
در گذشته برخی افراد، با سفر به کشورهای اروپایی و آمریکایی، خوی غربی گرفته و به اصطلاح غرب زده می شدند؛ اما به لطف(!!!) شبکه های ضد تعاملی و ضد اجتماعی صهیونیستی، جوانان ما با استفاده از این نجس افزارها تحت تاثیر روابط نامتعارف و غیر مشروع قرار گرفته، و بعضا از دین فاصله می گیرند. این ها تنها بخشی از اهداف پلید دشمنان صهیونیستی به شمار می رود.
حال با توجه به آنچه گفته شد باید پرسید به راستی کجاست قانون مجازات اسلامی؟؟؟ و چه کسانی موظف به اجرای آن در برابر هجمه گسترده دشمنان اسلام و مسلمین و نقض آشکار حقوق شهروندی می باشند؟؟؟ آیا مسئولین به این نکته اندیشیده اند که اگر دیر به این معضل رسیدگی شود، چگونه اعتقاد بر باد رفته جوانان و آرامش و امنیت خانواده های از هم پاشیده باز خواهد گشت؟؟؟
نجس افزار واتس اپ، توسط شرکت سهامی واتس اپ ساخته شده که مؤسس آن، جن کوم است. اما در سال 2013، مارک زاکربرگ، که فردی آتئیست (ضد خدا) است، این کمپانی را خریداری نمود. زاکربرگ، مالک فیس بوک، اینستاگرام و واتس اپ، لقب تاثیرگذارترین صهیونیست را از آن خود کرده است؛ به علاوه نخست وزیر رژیم نجس صهیونیستی به وی لقب "پسر خوب یهود" را داده است.
وایبر نیز توسط تالمون مارکو، افسر سابق اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی (موساد) تاسیس شده است. مقر اصلی این شرکت نیز در خاک فلسطین اشغالی قرار دارد. به گفته وزیر اقتصاد این رژیم منحوس، وایبر توانست جنبش بایکوت محصولات اسرائیلی را شکست دهد و به پنجمین برند مطرح این رژیم تبدیل شود.
شبکه به اصطلاح اجتماعی دیگر که به تازگی مخاطبان بسیاری پیدا کرده، تلگرام صهیونیستی است. این کمپانی توسط برادران روسی تبار "دروف" تاسیس شده است. بر اساس مستندات F.A.Q مدیریت مالی تلگرام را شرکت "قلعه دیجیتال" بر عهده دارد که در ایالات متحده مستقر است. بنا بر اسناد شبکه سه تلویزیون روسیه، سرمایه گذار اصلی قلعه دیجیتال، صهیونیست روس تبار به نام مایکل میری لاشویلی است که فرمانده عالیرتبه نظامی_امنیتی یگان سایرت متکل رژیم صهیونیستی و عضو هیئت رئیسه کنگره جهانی یهود می باشد.
و اما سوالی که اذهان بسیاری را به خود مشغول کرده، این است که به راستی چرا نجس افزارهای صهیونیستی همچون واتس اپ، تلگرام، وایبر و ... که اهداف پلید صاحبان آن ها بر کسی پوشیده نیست، بدون مجوز و نظارت، و حتی با تائیدات دولت و حضور و فعالیت مسئولان مملکتی، در حال فعالیت در فضای مجازی کشور هستند؛ حال آنکه نرم افزارهای مشابه داخلی، برای راه اندازی و تکمیل مراحل اداری، با مشکلات عدیده ای دست و پنجه نرم می کنند؟؟؟
لازم به ذکر است که هرکدام از قوا در برابر هجمه دشمنان صهیونیستی به خاک مجازی کشورمان مسئول هستند؛ قوه مقننه می بایست با وضع قوانینی خاص و سازمان دهنده، نسبت به امنیت سایبری و حفظ حقوق شهروندی کاربران در فضای مجازی، هوشیارانه عمل کند. حال این سوال مطرح می شود که به راستی آیا از امنیت ملی و حریم خصوصی کاربران ایرانی در فضای مجازی هیچ محافظتی صورت می گیرد یا فقط شعار آن سر داده می شود؟؟؟ چرا کمیسیون های امنیت ملی، فرهنگی و اقتصادی مجلس، به وظایف ذاتی خود در بحث مطالبه از مسئولین دولتی جهت جلوگیری از نفوذ دشمن از طریق فضای مجازی، عمل نمی کنند؟؟؟ چرا خائنین به حقوق نظام و ملت و قانون را تحت فشار نمی گذارند؟؟؟ چرا قوه قضائیه با این جاسوس خانه های همیشه همراه به صورت محکم و قاطعانه، برخورد نکرده است؟؟؟ و اگر حکم مسدودسازی آنها صادر شده، چرا ضمانت اجرایی نداشته است؟؟؟ چگونه می شود که افرادی مقابل اجرای احکام می ایستند و دست دشمنان اسلام و مسلمین و سرویس های جاسوسی- تروریستی را باز می گذارند و به جرم خیانت، برخوردی با آنها صورت نمی پذیرد؟؟؟ چرا قوه مجریه به شبکه ملی اطلاعات آن طور که باید، رسیدگی نمی کند؟؟؟ چرا وزارتخانه های مربوطه، امنیت ملی را در نظر نمی گیرند؟؟؟ از همه بدتر، چرا در زمینه فضای مجازی، خلاف دستورات و منویات مقام معظم رهبری عمل می کنند؟؟؟
انتظار می رود وزارت اطلاعات به عنوان حافظ امنیت ملی، با عوامل دشمن در وزارتخانه های ارتباطات و ارشاد و نهادهای دولتی دیگر، که ضد امنیت ملی شهروندان و مسئولین عمل می کنند و راه را برای نفوذ بیگانگان باز گذاشته اند و دولتمردانی که برای دلالی پهنای باند اینترنت آمریکایی، امنیت ملی، اقتصاد و فرهنگ اسلامی را به فنا می برند، برخوردی قاطع و مقتضی نماید.
صدا و سیما که بازوی قوی فرهنگی در کشور به شمار می رود می تواند نقش بسزایی در این میان ایفا نماید؛ حال سوال اینجاست که چرا صدا و سیما به عنوان عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و یکی از اعضای شورای عالی فضای مجازی جهت معرفی و آگاه سازی عموم جامعه و شناساندن ماهیت اصلی این شیطان افزارها اقدام به ساخت و تولید برنامه هایی مدون و جذاب نمی نماید؟؟؟
شایسته است دولت و مسئولین مربوطه به جای صحبت از فیلترینگ هوشمند که عملا طرحی شکست خورده و غیر قابل اجرا می باشد، اقدام به ساخت نرم افزارهای قوی و قابل رقابت و حمایت از طراحان و تولید کنندگان داخلی نمایند. انتظار می رود مسئولان دولتی با راه اندازی شبکه ملی اطلاعات، که ثمره ی آن، بهره مندی همه افراد از اینترنتی سالم، سریع، امن، ارزان و همیشه در دسترس است، به دستورات مقام معظم رهبری در باب فضای مجازی جامه عمل بپوشانند.
والسلام علیکم ورحمه الله و برکاته